0item(s)

Je winkelwagen is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Retourneren

Retourneren aan LustForMakeup

Natuurlijk is het mogelijk om jouw bestelling te retourneren (conform de in onze algemene voorwaarden vastgelegde termijnen). Binnen 14 dagen na ontvangst kunnen de producten geretourneerd worden. De producten dienen in ongebruikte staat, in de originele verpakking en onbeschadigd te worden geretourneerd. Producten waarvoor om gezondheids- en hygiënische redenen geen restitutie of vervanging wordt gegeven, zijn: huidverzorgingsproducten, lichaamsverzorgingsproducten, make-up en andere cosmetica waarvan de verzegeling is verbroken. De eventueel bijbehorende cadeaus dienen ook retour te worden gestuurd, wanneer je niet meer aan de minimale ordewaarde voldoet die aan de cadeaus zijn verbonden.

Klik hier om het retourformulier te downloaden.

Vul het retourformulier volledig in en voeg deze toe bij jouw retourzending. De retourkosten zijn voor eigen rekening. De verzender is verantwoordelijk voor de retourzending dus zorg ervoor dat de zending goed is ingepakt. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigde of zoekgeraakte retourzendingen.

Bij ontvangst wordt er zorgvuldig gecontroleerd of de retour voldoet aan de retourvoorwaarden. Wanneer de retour is goedgekeurd en verwerkt ontvang je een e-mail.

LustForMakeup behoudt zich het recht voor om retourzendingen die buiten de gestelde termijn zijn verstuurd, of producten die niet in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn verzonden, te weigeren.

Het product moet binnen 14 kalenderdagen vanaf het moment van levering worden geretourneerd.

De kosten voor een retourzending komen voor eigen rekening.

Retourzendingen worden binnen 10 werkdagen na ontvangst verwerkt.

Nadat de retour is goedgekeurd ontvang je een mail, waarin wordt bevestigd dat het bedrag binnen 7 werkdagen op jouw rekening wordt gestort.

Je ontvangt het bedrag op dezelfde wijze als je hebt betaald.