0item(s)

Je winkelwagen is leeg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Verzending & levertijd

Verzending & levertijd van LustForMakeup

Alle bestellingen worden door ons verstuurd met PostNL. We leveren in Nederland, België, Duitsland en de meeste landen in Europa, op elk gewenst adres, met uitzondering van postbussen en afhaallocaties.


Bezorgschema voor leveringen binnen Nederland


Pakketpost
Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan heb je de bestelling morgen al in huis. Het pakket is gemakkelijk te volgen met een trackingnummer. De track & trace code ontvang je via de mail, zodra de bestelling is verzonden. De verzendkosten voor pakketpost bedragen €4,95 voor bestellingen tot en met €40,-. Voor bestellingen boven de €40,- is de verzending gratis!

Bestelling geplaatst op Voor 17:00 uur Na 17:00 uur
Maandag Levering op dinsdag Levering op woensdag
Dinsdag Levering op woensdag Levering op donderdag
Woensdag Levering op donderdag Levering op vrijdag
Donderdag Levering op vrijdag Levering op zaterdag
Vrijdag Levering op zaterdag Levering op dinsdag
Zaterdag Levering op dinsdag Levering op dinsdag
Zondag Levering op dinsdag Levering op dinsdag

Brievenbuspost
Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan is de bestelling binnen 1 à 2 werkdagen afgeleverd. Brievenbuspost wordt zonder track & trace code verzonden dus het is niet mogelijk om het pakje te traceren. Wil je liever wel een track & trace code ontvangen? Kies dan op de afrekenpagina voor pakketpost. De verzendkosten voor brievenbuspost bedragen €2,95 voor bestellingen tot en met €40,-. Voor bestellingen boven de €40,- is de verzending gratis!

Bestelling geplaatst op Voor 17:00 uur
Maandag Levering op dinsdag of woensdag
Dinsdag Levering op woensdag of donderdag
Woensdag Levering op donderdag of vrijdag
Donderdag Levering op vrijdag of zaterdag
Vrijdag Levering op zaterdag of dinsdag
Zaterdag Levering op dinsdag of woensdag
Zondag Levering op dinsdag of woensdag

*Wij hebben geen invloed op de levertijd van de postdiensten. De levertijd kan daarom in een enkel geval langer zijn dan hierboven aangegeven.


Bezorgschema voor leveringen naar België


Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan heb je de bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Bestellingen uit België worden altijd als pakketpost verstuurd. Het pakket is makkelijk te volgen aan de hand van een trackingnummer. De track & trace code wordt naar je toe gemaild, zodra jouw bestelling is verzonden. De verzendkosten voor pakketpost naar België bedragen €6,50.

Bestelling geplaatst op Voor 17:00 uur
Maandag Levering op dinsdag of woensdag
Dinsdag Levering op woensdag of donderdag
Woensdag Levering op donderdag of vrijdag
Donderdag Levering op vrijdag of zaterdag
Vrijdag Levering op zaterdag of dinsdag
Zaterdag Levering op dinsdag of woensdag
Zondag Levering op dinsdag of woensdag


Leveringen naar Duitsland


Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur, dan wordt de bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. Bestellingen uit Duitsland worden altijd als pakketpost verzonden en zijn te volgen met een trackingnummer. De track & trace code wordt toegestuurd via de mail, zodra jouw bestelling is verstuurd. De verzendkosten voor pakketpost naar Duitsland bedragen €6,50.


Leveringen naar de rest van Europa


Wij verzenden naar de meeste landen binnen Europa. Alle zendingen naar het buitenland worden verstuurd als pakketpost en beschikken over een trackingnummer. Selecteer op de afrekenpagina het desbetreffende land en de verzendkosten worden automatisch berekend.

Stuur ons zo snel mogelijk een mailtje met het juiste afleveradres naar info@lustformakeup.nl of vul het contactformulier in. De wijziging kan alleen worden doorgevoerd als de bestelling nog niet is verzonden.

Als er een zending retour komt, omdat het opgegeven adres niet klopt dan kunnen we deze niet kosteloos nasturen. De klant is zelf verantwoordelijk voor het opgeven van het juiste afleveradres. Er zal opnieuw aan de verzendkosten moeten worden voldaan alvorens de bestelling opnieuw kan worden verstuurd.

Is jouw bestelling als pakketpost verstuurd? Dan is de zending te volgen met de track & trace code die je via de mail hebt ontvangen. Brievenbuspost wordt verzonden zonder een trackingnummer dus het is niet te volgen. Kies bij het afrekenen voor pakketpost als je een track & trace code wenst te ontvangen.

Controleer of je de juiste code en postcode hebt ingevuld. Doet de code het nog steeds niet? Het kan in sommige gevallen voorkomen dat de status van de zending niet meteen is geüpdatet. Probeer het over een aantal uren nog een keer.

Brievenbuspost past door de brievenbus dus daarvoor is het niet nodig om thuis te zijn.

Is jouw bestelling als pakketpost verzonden? De bezorger probeert het pakket eerst af te geven bij de buren. Als dit niet lukt dan laat de pakketbezorger een briefje achter. De volgende werkdag komt de bezorger nogmaals langs met het pakket. Na de eerste bezorgpoging kun je ook zelf een tijd- of plaats kiezen. Dit kan met de code op het briefje die de bezorger heeft achtergelaten. Jouw keuze kun je tot 22:00 uur aan PostNL doorgeven.

Ben je wederom niet thuis om de zending aan te nemen? Dan wordt het pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde PostNL-locatie en kun je het de volgende dag ophalen. Een briefje met het exacte adres wordt achtergelaten door de bezorger. Je hebt dan 2 weken de tijd om het pakketje op te halen. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Heb je jouw bestelling nog niet ontvangen? Controleer of het pakje bij de buren is afgeleverd. Het kan weleens voorkomen dat de bestelling (per ongeluk) bij de buren wordt bezorgd.

Hebben de buren het pakketje ook niet ontvangen en heb je na 7 werkdagen nog niks binnen? Neem dan contact met ons op via info@lustformakeup.nl of vul ons contactformulier in. Wij zullen een navraag doen bij PostNL.

Afwijkingen of onjuistheden in de track & trace code dienen binnen 7 dagen na de laatste statuswijziging gemeld te worden. Hierna is het voor ons namelijk niet meer mogelijk om een onderzoek te starten bij PostNL.

Is jouw bestelling incompleet of heb je het verkeerde product ontvangen? Onze excuses! We streven ernaar om de bestellingen zo goed mogelijk te verwerken, maar helaas komt het in een enkel geval weleens voor dat er iets mis gaat.

Stuur een e-mail naar info@lustformakeup.nl met je ordernummer en laat het ons weten wat er niet klopt. We kunnen gemakkelijk voor je nakijken wat er mis is gegaan. Voordat een zending wordt verzonden wordt hij namelijk altijd vastgelegd. Daardoor kunnen we controleren welke producten daadwerkelijk zijn verstuurd.